Waar woont u na scheiding? Toedeling van de woning / een huis kopen / huren? Wij kunnen u voor scheiding duidelijkheid bieden. Een geruststellende gedachte! Klik hier voor meer informatie
Waar woont u na scheiding? Toedeling van de woning / een huis kopen / huren? Wij kunnen u voor scheiding duidelijkheid bieden. Een geruststellende gedachte! Klik hier voor meer informatie
powered by bulletin

Groeitrajecten MKB

Zakelijk advies

IJSbergh begeleidt bedrijven bij het ontwikkelen en uitvoeren van verander- en groeitrajecten. Onze gecertificeerde groeimanagers MKB focussen daarbij niet alleen op het gewenste resultaat, maar ook op de mensen die het resultaat moeten behalen. We kijken wat ze nodig hebben om het doel te bereiken en hoe ze dit vast kunnen houden.


Door u in het proces te richten op gezamenlijke belangen wordt de kans op conflictsituaties kleiner en dit zal weer een positieve uitwerking op de arbeidsvreugde hebben. Hiermee zal de creativiteit bevorderd worden waardoor ook de prestaties zullen toenemen.


Uit ervaring weten we dat de weg hiernaartoe met vallen en opstaan zal gaan en dat het proces vraagt om consistentie en doorzettingsvermogen. Onze groeimanagers MKB zullen u hierbij maximaal ondersteunen zodat het gewenste resultaat ook bereikt zal worden.

Uniek groeiplan

U krijgt beter inzicht in het proces door samen antwoorden te formuleren over hoe, wanneer, met wie, waarom en waarmee u iets wilt bereiken. Deze antwoorden vormen de basis van een uniek groeiplan waarbij het sleutelwoord 'beheersbaar' centraal zal staan. Uw bedrijf moet immers niet achter de groei aanlopen waardoor zaken in het honderd lopen, maar moet - mede uit oogpunt van efficiency - ook weer niet te ver voor een mogelijke groei uitlopen.


Het gaat erom met de juiste timing de juiste stappen te zetten en de juiste beslissingen te nemen. Zo krijgt de groei ook daadwerkelijk de kans zich in uw organisatie te verankeren en krijgen uw medewerkers de ruimte om zich qua vaardigheden aan te sluiten. Door mensen effectief met elkaar te laten samenwerken en hun talenten op een productieve manier in te (laten) zetten, is uw organisatie in staat om duurzaam te groeien.

Vrijblijvende kennismaking

IJSbergh biedt je de mogelijkheid tot een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij we jouw situatie samen kunnen bespreken. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen wij je een beter inzicht geven in de werkwijze en kosten om je gewenste groei te realiseren. Vul het aanvraagformulier in of bel voor een afspraak.