RFEA MfN ADR Register

RFEA Register

Deskundige financieel echtscheidingsadviseurs kunnen zich onderscheiden door middel van de titel Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA). Dit biedt consumenten de zekerheid van goed advies.


Om in het Register opgenomen te kunnen worden dient eerst een zwaar en onafhankelijk examen afgelegd te worden. De titel RFEA is

dan ook een exclusieve titel die op dit moment  aan 170 adviseurs in Nederland is voorbehouden. Eric van den Bergh is als Financieel Echtscheidingsadviseur in het RFEA Register ingeschreven. 


Een Financieel Echtscheidingsadviseur is onmisbaar in een scheidingsprocedure. Immers 80% van een scheiding draait uiteindelijk om de financiën. Een RFEA-adviseur helpt u bij;


  • Afspraken over de zorg voor de kinderen

  • De voortgang van het bedrijf

  • De nieuwe woonsituatie

  • Het inkomen van beide partners na de scheiding

  • De verdeling van het vermogen


Een Financieel Echtscheidingsadviseur kan de emoties een plaats geven en kent tegelijkertijd alle juridische, fiscale en financiële mogelijkheden en valkuilen.rfea-kopie
MfN Register

Eric van den Bergh is ingeschreven in het MfN-register. Dit register wordt gehouden door de Mediatorsfederatie Nederland  en is verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid voor mediation in Nederland. Het MfN-register wordt beheerd en onderhouden door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). In het MfN-register zijn alleen gekwalificeerde mediators opgenomen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de SKM.


Het MfN-register is erkend door de Raad voor de Rechtspraak en de Raad voor Rechtsbijstand.

ADR Register

IJSbergh Mediation Advies Coaching voldoet aan de Europese norm voor Register Mediators en Register Family Mediators en voert met trots het keurmerk International Full Certified Mediation Company . Ook Eric van den Bergh voldoet aan de Europese norm. Hij is door het ADR Register "International Full Certified" en opgenomen in de Registers ; Mediator, Family-Mediator, Conflictcoach en Onderhandelaar.


Het ADR Register is een onderdeel van de Global Network Group en voldoet aan de ISO 9001 norm. In 2008 is het Register gecertificeerd door LLoyds Register Netherlands en geregistreerd bij de Deutsche Akkreditierungsstelle (DAKKS) en bij de United Kingdom Accreditation Services (UKAS). Het ADR International Register is een exclusief keurmerk en een officieel beschermde titel.

Waar woont u na scheiding?

Toedeling van de woning / een huis kopen?

 

Wij kunnen u voor scheiding al duidelijkheid bieden

 

Een geruststellende gedachte!

Meer informatie over wonen na scheiding