Onze partners

ABNAMRO


Voor veel van uw financiële vragen tijdens de scheiding, heeft u verschillende adviseurs nodig. Dit geeft voor u een extra zorg in een toch al hectische periode. Uw adviseur van ABN AMRO en uw scheidingsexpert nemen deze zorg uit handen. Als u hiervoor toestemming geeft, stemmen zij gedurende het gehele scheidingstraject de adviezen met elkaar af. Uiteraard houden zij u hiervan ook op de hoogte. Hierdoor heeft u snel zekerheid of de door u beiden gewenste afspraken over bijvoorbeeld de woning ook werkelijk financierbaar zijn. Daarnaast worden de afspraken die u heeft gemaakt uitgebreid vastgelegd in het convenant. Om het u makkelijk te maken worden deze afspraken door uw scheidingsexpert toegelicht aan uw ABN AMRO adviseur. Deze kan hierdoor snel uw bankzaken na de scheiding aanpassen en u hierin adviseren.


Voor ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid heeft u een scheidingsconvenant nodig. Als Scheidingsexpert u begeleidt bij de scheiding, kan dit al zonder scheidingsconvenant. Uw adviseur van de bank kan het verzoek al in behandeling nemen aan de hand van de uitgangspunten voor het scheidingsconvenant die door uw scheidingsexpert aan hem worden doorgegeven. Op basis van die uitgangspunten wordt uw aanvraag door uw adviseur van de bank beoordeeld en wordt bekeken of de hypotheeklast nog steeds betaalbaar is voor de partner die in het huis blijft wonen. Als de aanvraag wordt goedgekeurd, maakt de adviseur van de bank meteen een offerte voor u en zet uw aanvraag in gang. Als de aanvraag niet wordt goedgekeurd, zoekt uw scheidingsexpert samen met u direct een alternatieve oplossing. Pas daarna wordt het convenant opgesteld op basis van die laatste uitgangspunten. Hierdoor heeft u altijd een uitvoerbaar convenant en heeft u beiden snel zekerheid. 


Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1973 actief als financieel dienstverlener. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid, deskundigheid en duidelijkheid staan bij hen voorop. Onze scheidingsexperts werken nauw samen met de financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep om scheidende klanten zoveel als mogelijk te ontzorgen in een toch al emotioneel en ingewikkeld traject.

Elke financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en is deskundig in zijn of haar vakgebied. Van Bruggen Adviesgroep wil zich onderscheiden door expertise, betrokkenheid, duidelijkheid en een persoonlijke aanpak. Of het hypotheek, verzekeringen, makelaardij, leningen of overige financiële vraagstukken betreft: voor hen staat u centraal. Dit betekent dat u snel bij hen terecht kunt en ze graag de tijd voor u nemen om u optimaal te adviseren en van dienst te zijn. Van Bruggen Adviesgroep weet zich continue aan te passen aan de veranderende klantbehoeften en is in staat aan diverse klantgroepen een uitstekende dienstverlening te bieden voor zowel de huidige als de toekomstige situatie van de klant.  Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken zij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Het kennismakingsgesprek bieden zij u kosteloos aan.


Vereniging Eigen Huis

Als onafhankelijke vereniging helpen zij bijna 750.000 leden bij het kopen en het duurzaam en betaalbaar bewonen van hun huis. Zij zijn belangenbehartiger voor de huizenbezitter en woningmarktexpert. U kunt voor verschillende diensten bij hen terecht.

Vereniging Eigen Huis en Scheidingsexpert werken samen om u als huizenbezitter bij en na uw scheiding optimaal te kunnen ontzorgen en bedienen. Naast professionele begeleiding bij het uitvoeren van de afspraken over uw gezamenlijke woning na de scheiding, biedt onze samenwerking ook ander voordeel: zo is de aangifte inkomstenbelasting over het jaar van de scheiding vaak complex, zeker als u een gezamenlijke woning heeft. Wij verzorgen graag de aangifte over het jaar van de scheiding voor u en uw ex-partner. Bent u lid van Vereniging Eigen Huis en heeft u uw scheiding bij ons afgerond? Dan krijgt u € 75,00 korting per persoon op de kosten van deze aangifte. De afspraken die zijn vastgelegd bij de scheiding worden in beide aangiften verwerkt en op elkaar afgestemd. Ook wordt voor u berekend welk bedrag u en uw ex-partner nog met elkaar moeten verrekenen.De Nationale Notaris

Nationale Notaris is een landelijke keten van hooggekwalificeerde notariskantoren. Zij zijn een laagdrempelige organisatie die het verkrijgen van notariële producten en aanverwante diensten zo makkelijk mogelijk wil maken. Indien de gezamenlijke woning door één u beiden wordt overgenomen wordt dit officieel geregeld middels een akte van verdeling. Als u kiest om deze door de Nationale Notaris te laten verzorgen informeren wij hen, leveren wij uw gegevens aan en tevens de benodigde stukken die al in het dossier aanwezig zijn. Speciaal voor onze klanten rekenen zij een aangepast scherp tarief.

Kindbehartiger

De onzekerheid over de zorg voor de kinderen staat bij scheidende ouders altijd voorop. Zal het met het kind straks wel goed gaan? Kunnen we straks na de scheiding als exen wel samen door als ouders voor de kinderen? Deze zorg van ouders is logisch en terecht. Door goede begeleiding van de ouders en de kinderen tijdens de scheiding worden de negatieve gevolgen van een scheiding voor een kind geminimaliseerd. Om deze deskundige hulp bij scheiding aan ouders én kinderen te kunnen bieden, werken wij samen met de Beroepsorganisatie Kindbehartiger.


Een kindbehartiger is de vertrouwenspersoon voor ieder kind in een scheidingssituatie. Hij/zij biedt ondersteuning aan de ouders tijdens en na de scheiding. Door gesprekken te voeren met het kind, wordt de beleving van ieder kind helder. De stem van het kind wordt hierdoor betrokken bij de te maken zorgafspraken.

Hellolaw

HelloLaw biedt u als particulier maar ook als ondernemer snel, praktisch en begrijpelijk juridisch advies op maat. Dit strekt zich uit op allerlei gebieden. Denk hierbij aan geschillen over de aankoop van produkten, arbeidsrecht of het opstarten van een bedrijf. Scheidingsexpert en HelloLaw bundelen hun krachten om u zo optimaal mogelijk te kunnen helpen en te ontzorgen. Gaat u scheiden? Dan verwijst HelloLaw u naar Scheidingsexpert. Samen met HelloLaw staan wij u bij met alle juridische vraagstukken.